F.A.Q.

 
Een leenlaptop? Hoe werkt dat?

Meld je de laptop aan voor reparatie, dan zit je bij Laptopcampus nooit zonder! Wij nemen een vergelijkbare leenlaptop mee. Als de reparatie klaar is komen wij de apparaten weer omruilen.


Wat is er verzekerd?

De laptop is verzekerd tegen schade en diefstal met een eigen risico van €50,00 per gebeurtenis. In de hele abonnementsperiode kun je hier 3 keer gebruik van maken.


Krijg ik een BKR-toetsing als ik bij Laptopcampus een laptop huur? 

Wij werken bij Laptopcampus niet met een BKR-toetsing en/of -registratie.


Waarom komt het bedrag hoger uit dan wanneer ik de laptop ergens anders bestel?

Bij de laptop is standaard een Easy4u zekerheidspakket inbegrepen. Dat betekent dat je gedurende de gekozen looptijd gebruik kunt maken van de service van Laptopcampus. Zo is de laptop bij ons verzekerd voor schade en diefstal* (*mits sporen van braak) en krijg je bij reparatie een leenlaptop. De service vindt via het huisadres plaats dus dat is Easy!


Waarom moet ik een Account aanmaken?

Je maakt bij ons een account aan voor de Easy4u portal. Je kunt hier je abonnent bekijken, de laptop aanmelden voor reparatie, je reparatiestatus bekijken en vragen stellen.


Kan ik een laptop huren of kopen zonder Easy4u zekerheidspakket?

Nee dat gaat niet. Ons aanbod is gericht op gemak en zekerheid in gebruik waardoor in ons aanbod standaard het Easy4u zekerheidspakket is opgenomen.


Ik krijg informatie via The Rent Company, wat is dat?

The Rent Company is het bedrijf achter Laptopcampus. Wij hebben veel ervaring binnen de onderwijsmarkt en zijn toonaangevend op het gebied van laptops in de klas binnen het Voortgezet Onderwijs. Via laptopcampus.nl willen we studenten in het vervolgonderwijs ook van dienst zijn. 


Wat is het verschil tussen het huren of kopen van een laptop?

Er zit geen verschil in de service en verzekering als je een laptop huurt of koopt! Een laptop via Laptopcampus wordt altijd geleverd in combinatie met het Easy4u zekerheidspakket met de daarbij behorende voordelen. Ook de voorwaarden rondom schade- en diefstaldekking zijn hetzelfde bij koop en huur.

Bij huur betaal je zowel de aanschaf van de laptop als het Easy4u abonnement in maandelijkse of jaarlijkse termijnen. Omdat je huurt blijft de laptop gedurende de looptijd eigendom van The Rent Company en betaal je vooraf een borg van 4 maandtermijnen. Deze ontvang je weer terug als je de laptop aan het einde van de huurperiode  weer bij ons inlevert.

Bij koop betaal je alles in een keer dus de laptop en de gehele periode waarvoor je het Easy4u zekerheidspakket afneemt. Omdat we blij zijn dat je in een keer betaalt krijg je 2% betalingskorting (welke reeds in de koopprijzen is verrekend) en is de laptop meteen jouw eigendom.

Alles-in-1-abonnement

Hardware

Software

Service

Verzekering