Ontdek de Dell Mobile Precision 3570

De ultieme partner voor jouw technische of grafische opleiding. Wil jij excelleren op het MBO, HBO of WO? Zoek niet verder en scroll naar beneden!

 ↓

workstation-precision-15-3570-gallery-2.png

Waarom kies je voor deze Mobile Workstation?

☞ ISV gecertificeerd

Dit betekent dat applicaties zoals AutoCad, SolidWorks, Premiere Pro en nog véél meer, extra goed met de hardware en software in deze workstation samenwerken.

☞ Dell Optimizer

De meegeleverde Optimizer software optimaliseert de performance van de door jou meest gebruikte applicaties. Dit verschil ga je vooral merken bij het werken met zware teken- en ontwerpprogramma's.

☞ Mobiel en draagbaar

Zoals "Mobile" in de naam al aangeeft, is de Precision 3570 ontworpen om draagbaar te zijn. Dit betekent dat je deze laptop gemakkelijk kunt meenemen naar college, studieprojecten, of zelfs je stage, waardoor je altijd toegang hebt tot je grafische schoolwerk.

☞ Afgestemd op MBO

De razendsnelle 12e generatie i5 processor in combinatie met een speciale Nvidia Quadro videokaart & extra snel geheugen zorgen ervoor dat alle applicaties die je als student gaat gebruiken naadloos werken.

 

 bestellen? Klik hier!

  

PS...

Ben je toch op zoek naar een iets minder krachtige laptop?

Check hieronder!

Alles-in-1-abonnement

  • De Dell Mobile Precision 3570 is de ideale laptop die jouw creatieve en technische vaardigheden naar nieuwe hoogten zal tillen.
  • Krachtige prestaties voor technische uitdagingen Met zijn indrukwekkende rekenkracht en geavanceerde technologieën is de Dell Mobile Precision 3570 speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van technische opleidingen.

Hardware

Software

Service

Verzekering